logo bordro demirbaş kayıtları


logo bordro demirbaş kayıtları

Firmada personel tarafından sürekli ya da belirli zamanlarda kullanılan demirbaş tanım Demirbaş Tanımları seçeneği ile kaydedilir. Her bir demirbaşa ait bilgiler Ekle seçeneği ile açılan pencereden kaydedilir.
Kayıtlı demirbaşların hangi personel tarafından kullanıldığı süreleri vb. her personelin sicil kartında Bağlı demirbaşlar seçeneği ile belirlenir.
Demirbaş Kodu: Tanımlanan demirbaşın kodudur.
Adı: Demirbaşın adı ya da açıklayıcı bilgisidir.
Kurum: Birden fazla firma ile çalışma sözkonusu ise demirbaşın hangi kurum tarafından kullanıldığını belirtir. Tanımlı kurumlar listelenir ve ilgili kurum seçilir. Eğer tanımlı tüm kurumlar tarafından kullanılıyorsa Hepsi seçilir.
Adet: Tanımlanan demirbaştan elde kaç adet olduğu bu alanda belirtilir.
Kullanımdaki Adet: Tanımlanan demirbaşın kaç tanesinin kullanımda olduğunu yani bir personele bağlı olduğunu gösterir. Kayıtlı demirbaşların hangi personel tarafından kullanıldığı süreleri vb bilgiler her personelin sicil kartında Bağlı demirbaşlar seçeneği ile belirlenir.
worddavc4ee5c7e418473d5ea46b9fb3b96b4b8.png

I

Iskarta Adedi: Durumu hurda, zayi ya da hibe olan demirbaş sayısıdır. Iskarta durumu personel sicil kartında bağlı demirbaşlar seçeneği ile belirlenir.
Kalan Adet: Iskarta durumda olmayan demirbaş sayısıdır. Toplam demirbaş sayısından ıskarta toplamının çıkarılması sonucu elde edilen değerdir.
Tanım penceresinin Kullanıcılar bölümünde demirbaşın hangi personel tarafından kullanıldığı,
Sicil numarası
Adı-Soyadı
Durumu
Zimmet Tarihi
Planlanan Teslim tarihi kolonlarında izlenir.
Kayıtlı demirbaşları raporlamak için Ayarlar program bölümünde Raporlar menüsü altında yer alan Demirbaş Tanımları Listesi seçeneği kullanılır.


Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?