Logo bordro hesap şablonu


Logo bordro hesap şablonu

Hesap şablonu tanımlarının kaydedildiği ve izlendiği seçenektir. Hesap şablonları logo Bordro program bölümünde Tanımlar menüsü altında yer alır.
Logo bordro puantaj hesaplamasında kullanılması gerekli olan ekrandır. Ay içinde çalışana değişik ödemeler(maaş ödemesi, ikramiye ödemesi vb.) yapılır. Bu ödemeler için yapılacak puantaj hesaplarında geçerli olacak parametreler farklıdır. Ödemenin türüne göre hesaplamalar için parametreler uygulanması gerekir. Ödemelerin hesaplanması, bordroların ve raporların alınmasında kullanılacak parametreler her personel için geçerli olmayabilir. Ayrıca personele ait puantaj hesaplamalarını her personel için ayrı ayrı yapmak zaman alıcı ve hata payı yüksek olan bir işlemdir. Bu nedenle ödemelerde geçerli olacak parametreleri içeren şablonları hazırlamak ve puantaj hesaplarında bu şablonları kullanmak zaman kaybını önleyecek ve hata payını en aza indirecektir.
logo_bordro_hesap_şablonu.jpgBordro programında istenen sayıda hesap şablonu tanımlanır. Tanımlanan hesap şablonunun hangi kurum için geçerli olacağı tanım kartında belirtilir.
Logo bordro hesap şablonu tanımları şablon kodu, rapor tanımı, şablon tipi, kurum kodu ve hangi şablonun seçili olduğunu gösteren aktif kolon bilgileri ile listelenir. Yeni kayıt eklemek ve tanımlı kayıtlar üzerindeki işlemler için ilgili menü seçenekleri kullanılır.


Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?