Logo Muhasebe Programı Destek


Logo Muhasebe Programı Destek

Logo yazılım firması tarafından satışı yapılan Go Plus, Tiger Plus, Start, Tiger Enterprise, Bordro Plus, İnsan Kaynakları ürünleri zaman içerisinde gelişmekte ve değişmektedir. Logo yazılıma ait programları kullanan firmalar zaman zaman logo desteğine ihtiyaç duymaktadır. Gerek yeni program satışlarında kurulum amacıyla destek, gerekse faal olan işletmenin işini kolaylaştıracak destek hizmetini firmamızdan satın alabilirsiniz. Destek hizmetimiz aylık bakım anlaşması şeklinde olabildiği gibi ticket anlaşması şeklindede verilmektedir. Şirketinizin logo desteğine ne tür durumlarda ihtiyaç duyduğu yada hangi modüller için ihtiyaç duyduğu net olarak belirtilirse çözüme en kısa zamanda ulaşılabilir. Logo desteği veren uzmanlarımız LOGO sertifikalı kişilerden oluşmaktadır. Destek hizmetinde önceliğimiz firmanın karşılaştığı sorunu çözmektir. Yazılım uyarlama, rapor çözümü gibi zaman gerektiren destekler ikinci sırayı almaktadır. 

Logo destek hizmetimiz üç ana başlık altında verilmektedir. 

  • Telefon ile destek
  • Uzak masaüstü ile bağlanarak uzaktan destek
  • Yerinde destek

Destek konusunda problemin ne olduğuna bağlı olarak herhangi bir metadaloji seçilebilir. Uzaktan destek işlemi kısa süreli (mak 4 saat) işlemlerde verilmektedir. Daha basit soru ve sorularınız için telefonla logo desteği verilir. Program versiyonunun güncellenmesi, database müdahalesi, kritik sorunlar ve benzeri sorunlar için yerinde destek hizmeti daha uygun olmaktadır.

Logo destek hizmetimiz ücretli bir hizmettir. Logo programları ile ilgili olarak herhangi bir konu hakkında destek almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 


Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?