Logo wings merak edilenler


Logo wings merak edilenler

Soru 1: Logo GO Wings hangi paket ve opsiyonlardan oluşur?
Logo GO Wings çözümü temelde ihtiyaç duyulacak tüm özelliklere sahip olan ana paket çözümüdür. Bunun yanı sıra müşterilerinizin ihtiyaçları doğrultusunda eklenebilen paket opsiyonları mevcuttur. İhtiyaç doğrultusunda ek olarak alınabilen e-İhracat işlemleri Modülü, ExcelTrans, Perakende, Barkod Etiket Tasarımı ve Basımı paket opsiyonlarının kullanılması önerilir.
Hybrid modelde çalışmak üzere planlanmıştır. Hybrid modelde, "Windows desktop"tan ve "web" üzerinden çalışılabilmektedir.
Soru 2: Logo GO Wings kaç kullanıcıya kadar desteklenmektedir?
Logo GO Wings ana paket satın aldığınızda paket içeriğinde 1 kullanıcı tanımlıdır. Toplamda ana paket dahil 16 kullanıcıya kadar kullanıcı artırımı satın alabilirsiniz.
Soru 3: Logo GO Wings’in fiyatlandırma politikası nasıldır?
Logo GO Wings tek seferlik ödeme modeli ile satın alınabilir.
Soru 4: Logo GO Wings’i her zaman en güncel versiyon ile kullanmak için ne yapmalıyım?
Logo Wings ERP çözümleri için LEM güncellemesi yapılması önerilmektedir.

Soru 5: LEM nedir?
LEM; güncel Logo ürün kullanıcılarının, yeni geliştirilen ve ayrı modül olarak satılmayan özelliklerden ve değişikliklerden 1 yıl boyunca bedelsiz olarak yararlanmalarını sağlayan bir üyelik sistemidir. Tek seferlik ödeme modeli ile satın alınan Logo GO Wings için LEM güncellemesi yapılması önerilmektedir.
Soru 6: Ürünün lisans talebi ve kurulum şekli farklı mı?
Logo GO Wings için Bayi Sipariş üzerinden 26 karakter lisans anahtarı talep edilmelidir. Kurulum işlemleri, Tiger ERP ürün grubundaki desktop ürünlerin kurulumları ile aynı şekilde yapılacaktır.
Soru 7: Logo GO Wings’in kurulumu için ihtiyaç duyulan konfigürasyon bilgileri nelerdir?
Logo desktop ERP çözümleri için gerekli konfigürasyon ihtiyaçlarına ek olarak; sunucuda işletim sistemi Windows 2012 ve üzeri 2Gb ekran kartı Net Framework 4,5 yüklü olması gerekliliği aranmaktadır. Logo Logo GO Wings çözümü için minimum konfigürasyon bilgilerine 'Sistem İhtiyaçları' dokümanından ulaşılabilir.
Soru 8: Logo GO Wings hangi dilleri desteklemektedir?
Logo GO Wings çözümünde Türkçe ana dil olarak kullanılmaktadır. Ayrıca İngilizce, Arapça, Farsça, Azerice ve Rusça dilleri ek dil paketi olarak sunulmaktadır.
Soru 9: Logo GO Wings’in Web uygulamasına istediğim bilgisayardan giriş yapabilir miyim?
Client tarafında işletim sistemi bağımsız, web uygulaması açılabilir. Kullanılacak browser için Html5 desteği olmalıdır. Yani Windows Xp, Vista, Linux, Mac yüklü olan istemcilerde, Logo GO Wings Web uygulaması açılabilir.
Soru 10: Tablet üzerinden Logo GO Wings’in Web uygulamasına giriş yapılabilir mi?
9 inç ve üzeri tabletlerde sağlıklı çalışmaktadır.
Soru 11: Hangi veritabanları desteklenmektedir ?
Ms Sql Server veritabanı desteklenmektedir.
Soru 12: Bulutta ürün kurulumu yapılabilir mi?
Logo GO Wings bulut ortamında ya da harici fiziksel sunucuda kurulum yapılarak çalıştırılabilir. Logo GO Wings ile birlikte fonksiyonel çözümler kullanılacaksa, sistemin toplam performansı iyi test edilmelidir. Özellikle Logo GO Wings veri tabanı bulutta veya harici bir fiziksel sunucunda, fonksiyonel çözümler ise lokal sunucularda yüklü olacağı durumda, fonksiyonel çözümlerin Logo GO Wings veri tabanı sunucusuna ve set dosyalarına erişiminde network hızına bağlı olarak performans problemi yaşanma ihtimali olabilir.
Soru 13: IIS kurulumuna ihtiyaç var mı?
Logo GO Wings'in web uygulaması, Windows service üzerinden çalışmaktadır. Ürünün kurulum, çalışma süreçlerinde IIS' e ihtiyaç bulunmamaktadır.
Soru 14: Logo GO Wings’te kullanıcıların web ve/veya masaüstü uygulamasını açma yetisi verebilir miyiz?

Sistem İşletmeni / Kullanıcı detaylarında; kullanıcının ürüne 'Erişim Tipi' belirlenir.
Erişim Tipleri:
Web
Masaüstü
Web + Masaüstü şeklindedir.
Soru 15: Logo GO 3 ürününden Logo GO Wings’e geçişte kullanılan veritabanı tüm içeriği ile taşınabiliyor mu, herhangi bir güncelleme ya da çevrim uygulaması gerekli mi?
Logo GO Wings'in farklı bir veritabanı dizaynı bulunmamaktadır. Logo GO 3'te sadece firma üzerinde veritabanı güncelleme işlemi yapılarak Logo GO Wings ürün ailesine geçiş yapılabilir.
Soru 16: Logo GO Wings ile Logo Mind Navigator çözümü, web üzerinden kullanılabilir mi
Logo Mind Navigator çözümü bir Excel eklentisidir ve .dll üzerinden çalışmaktadır. Logo Mind Navigator çözümü Logo GO Wings masaüstü kullanıcısıyla, ilgili terminalde, aktif Excel uygulaması içinden kullanılabilir.
Soru 17: Logo Bordro Plus çözümü, Logo GO Wings ile entegre çalışıyor mu?
Logo Bordro Plus çözümü ERP çözümlerine entegre olarak çalışır ve masaüstü kullanıcı ile kullanılabilir.
Soru 18: Logo GO Wings yazıcı tanımları nasıl kullanılacaktır?
Masaüstü kullanıcısında, terminal makinaya bağlı yazıcılar üzerinden dökümler alınabilmektedir. Web kullanıcısında ise ilgili form ya da rapor lokale pdf writer html ile indirilmelidir ve sonrasında bağlı yazıcılar üzerinden dökümler alınabilecektir. Web kullanıcısında form ve raporlarda "varsayılan" yazıcı olarak Pdf Writer gelmektedir.
Soru 19: Logo GO Wings için minimum çözünürlük gereksinimi nedir?
HTML 5'i destekleyen tarayıcılar için tavsiye edilen çözünürlük kullanılmalıdır.


Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?