Logo Türkcell Hizmetleri


Logo Türkcell Hizmetleri

Logo Go Plus, Logo Tiger Plus ve Logo Tiger Enterprise programlarında Turkcell hizmetleri olarak adlandırılan hizmetleri kullanabilirsiniz. Bu hizmetler şunlardır, SMS gönderimi, Ekip takibi, Online fatura aktarımı şeklindedir.

SMS gönderimi hizmetinde yapabilecekleriniz; Logo Go Plus, Tiger Plus yada Tiger Enterprise programında kayıtlı olan cari hesaplarınıza (müşteri ve tedarikçilerinize) toplu olarak SMS yollayabilirsiniz. Müşterilerinize yada tedarikçilerinize toplu olarak SMS (kısa Mesaj) yolllamanın dışında tek tek gönderme işleminide yapabilirsiniz. SMS göndermek için ayrıca bir program kurulmasına gerek yoktur. Logo programı içeriisnde yer alan Türkcell bölümünden ve programdan hiç çıkmadan SMS gönderme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Gönderecek olduğunuz mesajları belirli şablonlar kullanarak hazırlayabilir böylelikle müşterilerinize indirimleri, kampanyaları kısa mesaj olarak iletebilirsiniz. Müşterilerinize yada tedarikçilerinize alacak borç durumunu bildiren mesajları direk cep telefonuna gönderebilirsiniz. 

Ekip takip ile yapabilecekleriniz; Sahada çalışan personelinizi harita üzerinden anlık olarak takip etmenizi sağlayan bir hizmettir. Ekip Mobil olarak adlandırılan bu hizmette sahada çalışan ekiplerinizi tek tek takip edebileceğiniz gibi toplu olarak ta takip edebilirsiniz. İlgili kişiye SMS gönderebilir ve tüm bunların geçmiş olarak saklayabilirsiniz. Bu özelliği ile sahada çalışan personelinizin geçmişte nerelerde olduğunu harita üzerinden takip etme imkanına sahip olabilirsiniz.

Online fatura aktarımı ile yapabilecekleriniz; şirketinizde kullandığınız kurumsal yada bireysel Türkcell hatlarına ait faturaları online olarak Logo programı içerisine aktarabilirsiniz. Türkcell faturaları Logo Programına alınan hizmet faturası olarak kayıt edilir ve istenirse bu fatura muhsabeleştirilebilir. Faturalarda yer alan ÖTV, KDV gibi hesaplama gerektiren alanlarla uğraşmanıza gerek kalmadan tüm bu işlemleri bir butona basarak yapabilirsiniz. 

Logo programlarında Türkcell hizmetleri ile ilgili daha fazla bilgi almak ve ürünü kullanmaya başlamak için bizimle iletişim kanallarımız aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz. Türkcell hizmetleri modül olarak tüm Logo kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulmaktadır.


Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?